Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jótállás, garancia

Garanciális feltételek

A jótállás időtartama a Julienne edénycsaládra 2 év, Gránit edénycsaládra 3 év.

Jótállás a gyártási hibákra, termék hibákra, ill. más hibákra vonatkozik abban az esetben, ha azokat nem a helytelen vagy kíméletlen használat, nem a használati utasítással ellentétes használat, nem mechanikus sérülés vagy elhasználódás, nem természeti katasztrófák, pl. villámcsapás vagy más légköri kisülés, nem tűz és víz vagy más természeti csapás által okozott kár, pl. elektromos vagy telefon hálózati túlfeszültség okozott.
A jótállás nem vonatkozik azon termékekre, amelyekről eltávolították a gyártó bélyegzőjét, ill. mechanikusan sérültek.
Az Eladónak jogában áll visszautasítani a reklamációt abban az esetben, ha láthatóan módosították a garancialevelet, pl. átírták.

A reklamáció érvényesítésének helyszínét előre egyeztetni kell telefonon vagy e-mailen! ( A társaság székhelye nem azonos az üzemeltetési helyszínével.)
A reklamáció érvényesítésének helyszínére, való szállítás költségeit a Vevő téríti még abban az esetben is, ha az Eladó helyet ad az adott reklamációnak. Jogos reklamáció esetén, ha a Vevő közvetlenül az Eladónál érvényesíti a reklamációt, az Eladó a megjavított terméket saját költségén futárszolgálat révén szállítja le a Vevőnek.
A panaszolt termékhez szükséges hozzácsatolni a garancia levelet, ill. a vásárlási bizonylat vagy számla másolatát, valamint a részletes hibaleírást. Abban az esetben, ha garancialevél nem lett kiállítva a termékhez, elég csatolni a vásárlási bizonylat másolatát. Ha a termék hibája tartósan nem jelentkezik, egyértelműen fel kell tüntetni azon körülményeket, amikor a meghibásodás jelentkezik. A reklamált terméknek teljesnek kell lenni, ill. küldés esetén be kell azt csomagolni.
Az Eladó a jogos és helyesen érvényesített reklamáció alapján a meghibásodást köteles ugyanolyan termékre való cserével, vagy az eredeti termékhez hasonló paraméterekkel rendelkező termékre való cserével. A reklamáció intézésének módjáról az Eladó dönt, lehetőleg 14 napon belül. A garancia érvényesítésének ideje kitolódhat amennyiben a külföldi gyárba ellenőrzésre el kell küldeni a terméket!

A Julienne, a Julienne indukciós és a Granit indukciós edények rendeltetésszerű használat mellett megőrzik a kiváló minőségüket!

Ennek érdekében:
- az üveg fedőt csak kézzel mosogassuk, mert a fa gombot nem szabad áztatni
- a fa nyelet csak kézzel mosogassuk, mert az áztatást itt is kerülni kell, így a vízkövesedés is elkerülhető a csavarozható résznél
- kerüljük a fém eszközök használatát a serpenyőkben, lehetőleg szilikon lapátot, kanalat használjunk, késsel ne vágjunk benne
- minden használat után tisztítsa el serpenyőit
- amennyiben a tapadásmentességét elveszítené a serpenyő, illetve deformálódna, akkor kérjük jelezze

Keresés